Банско посрещна с песни и танци стотиците мотори от Мото-клуб Hareley Owners Group

Банско посрещна с песни и танци стотиците мотори от Мото-клуб Hareley Owners Group

В началото на юли красивото планинско градче, намиращо се в сърцето на Пирин планина, посрещна с песни и танци стотиците впечатляващи мотори от Мото-клуб Hareley Owners Group (H.O.G.) Chapter Sofia, които избраха Банско за провеждането на Ridе On 2024.

С почетна обиколка на града членовете на H.O.G. Sofia Chapter, дошли с най-различни модели Harley-Davidson се събраха на площад „Възраждане“ където бяха посрещнати топло и сърцато от кмета Стойчо Баненски и самодейните състави към НЧ“Никола Вапцаров“, които им подариха автентичен музикален поздрав.

Директорът на Мото-клуб Hareley Owners Group (H.O.G.) Chapter Sofia Александър Иванов подари плакет на кмета Баненски в знак на признателност към Община Банско за перфектната организация и помощта за провеждането на на Ridе On 2024.

 

Възхитен от мощните машини Стойчо Баненски поздрави участниците в събитието и сподели, че за Банско е чест да посрещне притежателите и приятелите на моторите Harley-Davidson, които са над един милион последователи по цял свят споделящи общата страст към 120-годишния бранд Harley-Davidson.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество