Yettel раздава награди на първия Национален туристически фестивал

Yettel раздава награди на първия Национален туристически фестивал

Събитието се организира от Българския туристически съюз и ще се проведе от 19 до 21 юли в курортен комплекс „Мальовица“

 

 Любители на туризма, природата и планините ще се съберат на първия Национален туристически фестивал, организиран от Българския туристически съюз. Той ще се проведе от 19 до 21 юли в курортен комплекс „Мальовица“, на знаковата за българския планински туризъм Меча поляна.

 

В рамките на три дни фестивалът ще предложи богата програма от пешеходни преходи с водач, спортни дейности като скално катерене и планинско ориентиране, лекции с участието на приключенци и спортисти, занимания за най-малките, както и разнообразна музикално-развлекателна програма.

 

Събитието има за цел да затвърди провеждането на мащабни туристически активности, характерни за Българския туристически съюз от създаването му през далечната 1895 година. На място ще присъстват туристически дружества от цялата страна, почитатели на туризма и носители на златни значки.

 

Част от фестивала ще бъде и Yettel. В края на миналата година телекомът, заедно с Българския туристически съюз, дигитализираха 100-те национални туристически обекта, като пренесоха хартиената книжка в телефона. По този начин, освен на хартиен носител, потребителите могат да събират печати от обектите и дигитално. Дигиталната версия дава и много други удобства – тя събира на едно място профилите на всички туристически обекти. Всеки от тях е представен с полезна информация като локация, работно време, цени на билети и др. Към някои са добавени аудио разкази, както и впечатляващи видео истории, създадени от илюстратори.

 

От юни месец дигиталната версия добави и нови възможности. Потребителите вече могат да поканят приятел, както и да участват в игра с награди. Такива ще могат да спечелят и посетителите на фестивала. След регистрация в приложението Yettel те ще могат да участват в специална томбола с награди, която ще зарадва на място най-големите късметлии.

 

Дигиталната версия на 100-те национални туристически обекта е достъпна

и безплатна за всички, без значение дали са абонати на Yettel или на друг мобилен оператор. Нужна е единствено регистрация в приложението на Yettel.

 

За Yettel:

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. Компанията има има над 1900 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България. В изпълнение на своята мисия да бъде най-доброто място за покупка и притежание на устройства, Yettel осигурява на своите клиенти цялостна екосистема от премиум продукти и услуги, заедно с изключително клиентско изживяване.

За Националния туристически фестивал на БТС

Първото издание на Националния туристически фестивал се осъществява с подкрепата на Община Самоков, Дирекция „Национален парк Рила“, Министерство на спорта и к.к. „Мальовица“. Програмата на фестивала е наситена с разнообразни и привлекателни дейности за цялото семейство, както и за всички любители на туризма. Включени са различни по трудност организирани преходи с водач, образователни курсове, спортни мероприятия, занимания по първа помощ, ориентиране, планинско бягане и много други.

Коментари към новината

Още новини от Общество