Разлог вика три пъти на бис ГРАФА

Разлог вика три пъти на бис ГРАФА

Разлог вика три пъти на бис ГРАФА
В музикален празник се превърна концертът на Влади Ампов – Графа в Разлог.
Графа излезе в Разлог в събота вечер, часове преди своя рожден ден, и пя – като за празник, с подбран репертоар от любими хитове, динамика и настроение. На разложката сцена се изяви изключителният български артист, музикант, продуцент, автор на любими песни, с него беше виртуозът на духови инструменти Венцислав Трифонов.
Графа ще остане завинаги в сърцето на разложката публика, която пя и танцува с него, участва с любимия си изпълнител в красив музикален спектакъл.
Публиката – шарена, с широк възрастов диапазон, танцуваше, пееше и изживяваше нещо красиво и незабравимо. Артист и публика се сляха и запяха заедно.
Преди старта на същинския концерт на сцената излезе Емин, който подгря феновете и „извика“ на сцената любимия български изпълнител.
Графа се качи на сцената и поднесе голяма част от новите си песни, като не пропусна и хитовете „Ако има рай“, „Крадена любов“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, „Приятели завинаги“..., а баладите пя със стотиците светлинки на публиката при изгасено осветление.
Три пъти на бис извика възторжената публика своя любим изпълнител, който завърши концерта с „Давам всичко за теб“... и голям поклон пред разложката публика. Тя, обаче, освен с бурни и нестихващи аплодисменти, го изпрати с песен, цял площад пя на ГРАФА „Happy birthday to you“ - за предстоящия му след часове рожден ден.
Организаторите от Община Разлог му поднесоха шампанско – с пожелание за нови, любими на поколения българи, песни.
Фестивално лято в Разлог продължава.

Коментари към новината

Още новини от Общество