Малтретираха жени в Пиринско

Малтретираха жени в Пиринско

Спешни медици са подпомогнали за разкриване на престъпление. Часове след подаден от тях сигнал, полицаи са задържали 37-годишен насилник.

Той е пребил жестоко съпругата си. Случаят е в Гоце Делчев. 39-годишна гоцеделчевка е била приета с наранявания и счупен нос в Спешния център в града. Съобщила пред дежурните лекари, че е бита от мъжа й. В ареста веднага са вкарали извършителя на престъпленито, който е на 37 години, също от Гоце Делчев.

За денонощие в Гоце Делчев са арестували друг насилник. Той е от село Брезница. 32-годишен мъж набил съпругата си. Нанесъл удари в областта на главата и лицето. След извършен медицински преглед е установено, че жената е получила натъртвания в областта на главата и шията. За случая е уведомена прокуратурата. Имената на побойниците не се съобщават официално от криминалистите.

31-годишна от Благоевград е била малтретирана от мъжа си в центъра на петричкото село Генерал Тодоров. 35-годишен съпруг й нанесъл няколко удара по тялото, обиждал я и я заплашвал. Петричките полицаи са го задържали в ареста.

 

Коментари към новината

Още новини от Право и ред