СВОБОДАТА ДА ОСТАНЕШ СВЪРЗАН С НОВИТЕ UNLIMITED ПЛАНОВЕ НА VIVACOM

СВОБОДАТА ДА ОСТАНЕШ СВЪРЗАН С НОВИТЕ UNLIMITED ПЛАНОВЕ НА VIVACOM

Новите Unlimited планове на Vivacom променят представите за неограничена свързаност. С двойно по-високи скорости[1] и безпрецедентни роуминг MB дори в държави извън ЕС[2], телекомът превръща всяко пътуване в наистина неповторимо преживяване.

Благодарение на новите планове Unlimited, Vivacom предоставя на своите клиенти най-голямата добавена стойност досега, тъй като са специално създадени да удовлетворят абсолютно всички нужди на съвременния потребител. От гледане на видео съдържание в HD качество и играене на онлайн игри без забавяне до работа, дори от разстояние. С най-голямата 5G мрежа в България[3], връзката остава бърза и стабилна, независимо къде се намирате.

Сред впечатляващите предимства на новите Unlimited плановете са роуминг MB в популярни дестинации за пътуващите извън ЕС, като Сърбия, Турция, Обединеното кралство и Швейцария. Клиентите на Vivacom вече могат да се възползват от бърз интернет в тези страни, без необходимост от допълнителни роуминг пакети. Това означава, че навигацията, сърфирането в мрежата, както и комуникацията стават лесни и без повече допълнителни разходи.

В новото портфолио на Vivacom клиентите ще открият три страхотни плана – Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX. Планът Unlimited 20 е идеален за активни потебители на социални мрежи и интернет сърфисти, предлагайки им 21 700 MB роуминг в ЕС, както и 2 000 MB извън ЕС за първите три месеца. Планът Unlimited 200 предоставя по-високи скорости и повече роуминг MB, подходящи за стрийминг и видеоконференции, а също и 6 000 MB роуминг извън ЕС за първите три месеца. Планът Unlimited MAX, който е най-премиум планът на телекома, предлага неограничена интернет скорост и внушителните 42 300 MB роуминг в ЕС, допълнително и 12 000 MB извън ЕС за първите три месеца.

С новите планове Unlimited, Vivacom не просто подобрява комуникацията, а я превръща в истинско удоволствие, което ще ви остави свързани със света по най-добрия възможен начин.

 

[1] Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100.

[2] Важат във всички оператори в Албания, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Обединеното кралство, Русия, Северна Македония, Сърбия, Турция, Черна гора и Швейцария.

[3] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg

Коментари към новината

Още новини от Бизнес