Стартира реконструкцията на част от водопроводната мрежа в Разлог

Стартира реконструкцията на част от водопроводната мрежа в Разлог

Днес – на големия християнски празник Преображение Господне, започва подмяната и реконструкциата на водопроводната мрежа, като първата улица, на която, ще бъдат извърщени ремонтните дейности, е улица „Шипка“.

С водосвет за здраве и успех се даде началото на проект, финансиран от „Програма за подкрепа на общински обекти“, който поетапно ще обхване над 20 улици в Разлог.
Изпълнението на проекта е предвиден да се случи в рамките на тази и следващата година, а подмяната на водопроводната мрежа цели да намали честотата на авариите и да повиши качеството на водата в домакинствата.
На събитието присъстваха ръководаството на Община Разлог–инж. Красимир Герчев-кмет на общината, зам.-кметът Славчо Фарфаров с ресор „Строителство, регионално развитие и устройство на територията“, зам.-кметът по социални дейности-Гергана Костова, председателят на Общински съвет, Разлог - Иван Димитров и други гости.
Кметът на община Разлог-инж. Красимир Герчев пожела успех на начинанието и отново изказа благодарност към всички за усърдната работа по реализацията на този проект.

Коментари към новината

Още новини от Общество