Този месец Yettel предлага специални предложения за смарт часовници и слушалки HUAWEI

Този месец Yettel предлага специални предложения за смарт часовници и слушалки HUAWEI

Кампанията HUAWEI Summer Fashion важи до края на август и включва богат избор от устройства

 

 През целия август Yettel предлага на своите потребители смарт часовници и слушалки HUAWEI с отстъпки до 100 лева като част от лятната кампания на бранда - Fashion Summer. Устройствата се отличават не само с множество полезни функции, но и със стилен дизайн. Намаленията са валидни до края на август при покупка в брой или на лизинг и не са обвързани със сключването на договор за абонаментен план. В кампанията участват както някои от най-новите модели периферни устройства на производителя, така и вече доказани фаворити.

 

Huawei Watch 4 Pro LTE (48mm Titanium) разполага с титаниев корпус и здрава каишка от същия материал. Той притежава 1,5-инчов LTPO AMOLED екран, предпазван от сапфирено стъкло, и е водоустойчив до 5 ATM. Часовникът е съвместим с Android и iOS смартфони, като предлага Bluetooth 5.2 свързаност и NFC чип. С него може да се използва eSIM и така да бъдат приемани разговори или да се отговаря на съобщения в чатове. Разполага с над 100 тренировъчни режима, като някои спортове могат да бъдат проследявани и с GPS. Многобройните му сензори позволяват мониторинг на сърдечния ритъм с TruSeenTM 5.0+, измерване на кислорода в кръвта, проследяване качеството на съня и още много здравни параметри. Батерията издържа до 4 дни и половина при стандартна употреба или 21 дни в режим на свръхдълъг живот. В момента се предлага на цена от 1049,99 лева в брой или на изплащане за 45,99 лева на месец за с двугодишен договор.

 

Huawei Watch GT 3 Pro (43mm Ceramic Case, Ceramic Strap) притежава класически, но същевременно луксозен дизайн с керамичен корпус и сапфирено стъкло. Корпусът и каишката са обработени при 1500°C, с диамантено прахово полиране, което им придава чисто бял цвят и ги прави по-удобни за носене. Кристално ясният AMOLED дисплей е с размер от 1.32 инча, а операционната система е усъвършенствана. Технологията за наблюдение на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen 5.0+ използва осем сензора за прецизно измерване на пулса, температурата на кожата, стреса и много други фактори. Часовникът поддържа ЕКГ сензор и има 5 ATM водоустойчивост, което позволява гмуркания до 30 метра. В момента се предлага на цена от 649,99 лева в брой или на лизинг за 28,99 лева на месец за две години.

 

HUAWEI WATCH GT 4 (41mm Light Gold) има изключително изтънчена визия, а каишката му тип “Миланезе” лесно може да се нагоди към всяка китка. Корпусът му е направен от неръждаема стомана в бледозлатист цвят, което му придава тегло от едва 37 грама. Екранът на часовника е 1.32-инчов AMOLED панел с резолюция 466х466 пиксела. С вградените сензори мога да бъдат следени здравни фактори като сърдечния ритъм, нивото на кислород в кръвта и качеството на съня с HUAWEI TruSleep. Устройството може да проследява над 100 вида спорт, като предлага и научно-базиран треньор. В момента моделът може да бъде закупен на цена от 499,99 лева в брой или за 22,99 лева на изплащане с договор за две години.

 

Huawei FreeClip предлагат неподражаем дизайн, който привлича вниманието, благодарение на иновативната реализация на концепцията за отворен тип слушалки. Като част от колекцията Fashion Forward на Huawei, те съчетават стила с комфорт, като предлагат добър баланс между размер, тегло и качество. Отличават се с високо качество на звука, устойчивост на вода и прах (IP54) и дълъг живот на батерията – до 36 часа с кейса за зареждане. Подходящи са за активно спортуване и ежедневна употреба, предлагайки режим на пропускане на звука от околната среда. В момента се предлагат на цена от 349,99 лева в брой или на лизинг за 16,99 лева на месец с двугодишен договор.

 

В кампанията HUAWEI Summer Fashion са включени още разнообразни модели, сред които HUAWEI Watch Fit 3 на цена от 279,99 лв. или на лизинг за 12,99 лв./месец, HUAWEI Watch GT 4 46mm Green за 449,99 лв. или на лизинг за 20,99 лв./месец, и HUAWEI Watch 4 Pro LTE с кожена каишка за 849,99 лв. или на лизинг за 36,99 лв./месец. За пълния списък и подробности посетете сайта на Yettel.

 

 

 

Коментари към новината

Още новини от Общество