В Сандански отново откриха дрехи менте

В Сандански отново откриха дрехи менте

Сандански се очертава като меката на фалшивите стоки, там когато и полицията да направи проверка все ще открие дрехи менте. Но за сметка на това цените са като за оригинали.

 На 09.08.2024 г.бе проведена поредната полицейска операция по линия на противодействие на продажбата на продукти, носещи запазена търговска марка без съгласието на правопритежателя.  Проверен е  магазин за облекло в гр. Сандански, в който  са установени около 120 артикула (около 105 тениски и около 15 детски комплекта), носещи запазени търговски марки без съгласието на правопритежателя. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

 А в Симитли при извършена, около 03:25 часа на 10.08.2024 г. на ул. „Предел“ в гр. Симитли, проверка на товарен автомобил „Фолксваген Крафтер“ с 47-годишен водач от с. Джигурово, общ. Сандански, в товарното отделение на автомобила органите на реда установили около 309 артикула на известни маркови брандове (дънки, якета, елечета и др.), за които не са предоставени документи за произход. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Коментари към новината

Още новини от Право и ред