Vivacom със страхотна Back to School оферта за ученици

Vivacom със страхотна Back to School оферта за ученици

 По случай приближаващия старт на учебната година, Vivacom предлага специална оферта за малки и големи ученици. Атрактивните смартфони Samsung Galaxy A55 и Samsung Galaxy A35 са на промоционална цена и в комплект със забавни оригинални калъфи MINIONS или POWERPUFF GIRLS. Те внасят настроение и осигуряват допълнителна защита на устройствата.

 

Vivacom предлага иновативните модели в комбинация с план Unlimited 200 на цена от 16,98 лева за А35 и на цена от 21,98 лева за A55, на лизинг за 36 месеца. Планът е перфектен избор за учениците и защото има двойно по-висока скорост и дава много възможности за учене, неограничена комуникация, а също и забавление. И двата модела са 5G и имат достъп до 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната[1].

 

Samsung Galaxy A55 5G е идеален за родителите, които търсят функционален, надежден и достъпен телефон за своето дете. Устройството предлага разнообразие от полезни смарт функции, добра камера и висока производителност, което го прави идеален помощник в учебния процес. Моделът разполага с 6.6-инчов Super AMOLED дисплей, издръжлива батерия с капацитет 5000 mAh и 25W бързо зареждане. Смартфонът има тройна 50MP основна камера, която гарантира ясни и детайлни снимки, и 32 MP предна камера, която е идеална за висококачествени селфита и забавни видеоклипове.

 

Samsung Galaxy A35 5G се предлага в четири атрактивни цвята: морскосиньо, леденосиньо, люляково лилаво и лимоново жълто, има рейтинг IP67 за издръжливост на прах и вода и разполага с дисплей с покритие Corning® Gorilla® Glass Victus®+, което осигурява допълнителна защита при изпускане. Устройството прави красиви и ясни снимки дори и на тъмно със своята тройна 50MP широкоъгълна камера. Има и вградена функция Edit Suggestion, която позволява на потребителите да подобрят качеството на заснетите кадри. Батерията му е с мощност 5000 mAh и издържа до 2 дни използване, което гарантира постоянна свързаност през целия учебен ден.

 

В допълнение, Vivacom предлага на промоционални цени таблета Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G и смарт часовника Samsung Galaxy Watch FE, за да направи новата учебна година още по-вълнуваща. Таблетът има изключително мощна батерия, която издържа до два дни и дори е способна да зареди смартфон от серията Samsung Galaxy. Моделът разполага и с иновативните приложения Samsung Notes и GoodNotes, които ще позволят на по-големите учениците да организират своите учебни материали и бележки по удобен и ефективен начин.

 

Повече информация за всички устройства, които са част от Back To School кампанията на Vivacom, можете да намерите ТУК.

 

[1] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Коментари към новината

Още новини от Общество