ДСБ в Благоевград се разграничава от изявленията на Василиса Павлова

ДСБ в Благоевград се разграничава от изявленията на Василиса Павлова
Общинската структура на ДСБ - Благоевград категорично се разграничава от публичните изявления на общинския съветник Василиса Павлова, избрана от листата на коалиция ПП-ДБ по предложение на ДСБ.
 
"Исканията за увеличение на заплатите на общинските съветници и оценките на г-жа Павлова не отразяват позицията на местната структура, те не са обсъждани с нас и са лично мнение на г-жа Павлова.  
Общинската организация на ДСБ се противопоставя остро на самоволните действия на г–жа Павлова и колаборацията й с политически номади като Димитър Урдев в абсолютно противоречие с ценностите на нашата партия.
Общинската организация на ДСБ не е разглеждала и не е приемала оценка за работата на коалицията ПП-ДБ в ОбС и ролята на ДСБ в нея, както и на работата на кмета и администрацията.
Г-жа Павлова не е внасяла в ОбС на ДСБ свое становище по темата, не е информирала за работата си като общински съветник, не е съгласувала с нас предложенията които прави в ОбС, не ни е уведомявала за резултатите от тях, нито за предизвикателствата пред нея и личните й оценки за работата на местната власт", пише в декларацията на ДСБ -Благоевград.
 

Тяхното виждане на този етап е, че общинското ръководство и кметът на общината работят при пълна прозрачност, включително по отношение на определянето на местните данъци и такси, преструктурирането и редуцирането на администрацията, прилагането на конкурсното начало при подбора на кадри, определянето на приоритетите и осигуряването на необходимите финансови ресурси за развитието и подобряването на градската среда и инфраструктурата, подобряването на условията за образование, спорт и култура. 

Коментари към новината

Още новини от Политика