Изложбата „Спасените: 20 години история“ официално започна своето гостуване на Летище София

Изложбата  Спасените: 20 години история  официално започна своето гостуване на Летище София
Уникалните фотографии пренасят всеки в пътешествие назад във времето, разказвайки за историята на ????ПАРК ЗА МЕЧКИ Белица и разкривайки моменти от ежедневието на величествените животни. Защитеното убежище за мечки е символ на промяната и надеждата за един по-добър свят, където животните са третирани с уважение и грижа, а паната перфектно илюстрират неговата мисия и напредък през годините. Пътниците на летището ще могат да разгледат паната до 30 септември 2024г.
Експозицията бе открита от директор “Устойчиво развитие” на Летище София - Антоанета Стоянова и директорът на ПАРК ЗА МЕЧКИ Белица - Димитър Иванов. “Изложбата ни пренася в защитеното убежище за мечки в град Белица и символизира усилията на всички нас да осигурим по-добри условия за животните и за природата. Летище София е мястото от което започват много пътувания. От тук започват всички значими пътешествия и ние сега Ви каним на едно пътешествие в историята на танцуващите мечки и тяхното убежище.”, сподели г-жа Стоянова.
Изложбата е изцяло рециклирана, след като по-рано тази година, бе поставена и в Европейския парламент в Брюксел, като част от устойчивите политики на ЧЕТИРИ ЛАПИ за едно по-екологично бъдеще.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество