Успехи за малките козли от ФК „Банско Тиим“

Успехи за малките козли от ФК  Банско Тиим

През изминалата седмица, децата от школата на ФК „Банско Тиим“, родени през 2010 и 2016 година, взеха участие в турнир в град Гоце Делчев. Отборът на набор 2010, воден от треньора Марио Димитров, завоюва първото място с впечатляващите три победи и едно равенство. Индивидуални отличия спечелиха Сашо Минков като голмайстор на турнира и Христо Видин, който бе избран за най-добър вратар.
По-малките футболисти, родени през 2016 г. и водени от Георги Гачев и Георги Кавръков, завършиха на престижното четвърто място, като само липсата на късмет им попречи да се окичат с медали. Въпреки това, Йордан Ковачев спечели индивидуална награда за най-добър голмайстор.
Футболистите на ФК „Банско Тиим“ за пореден път показаха дисциплина, уважение и спортен дух, независимо къде играят. Те се справят с предизвикателствата и преодоляват трудностите, израствайки не само като играчи, но и като личности. Треньорите и ръководството на отбора поздравяват всички участници и им пожелават още много успешни турнири и незабравими моменти на терена!

Коментари към новината

Още новини от Общество