Вече официално, синът на кмета на Разлог Иван Герчев влиза в предизборна надпревара

Вече официално, синът на кмета на Разлог Иван Герчев  влиза в предизборна надпревара

На 16 септември малката зала на читалището в Разлог не можа да побере членовете и симпатизантите на общинската структура на ПП ГЕРБ за номинационното събрание на партията за предстоящите избори. Над 150 присъстващи сведоха глави и с минута мълчание почетоха светлата памет на българските пилоти майор Петко Димитров и ст. лейт. Венцислав Дункин.

Номинацията на Иван Герчев беше издигната от председателя на общинската структура на ПП ГЕРБ в Разлог д-р Емил Тончев и подкрепена от младежката структура и ЖЕНИ ГЕРБ Разлог. Очаквано, кандидатурата му беше категорично гласувана от всички 128 членове на партията  на събранието.

Иван Герчев е семеен, баща на Ирина (6г.) и Красиана(4г.), съпруг на д-р Константина Герчева. Има висше образование, специалност Стопанско управление, мениджър е на Медицински център и предприемач. Той е син на кмета на община Разлог Красимир Герчев и учителката Ирина Герчева. Член е на ПП ГЕРБ повече от 10 години и е един от най-активните членове на партията, неговите инициативи, събития и дейности привлякоха много млади хора в благородни каузи, както и да припознаят идеите и принципите на ПП ГЕРБ.


Иван Герчев е на 33 години, но от 18-годишен работи за ПП ГЕРБ и е организационен секретар на всички политически кампании на ПП ГЕРБ. Изключително организиран, с визия за нови политики, ориентирани към младите и социално уязвимите, към децата, към развитието на община Разлог и целия регион, Иван Герчев осъзнава отговорността, която поема.

„Ние сме приятели, познаваме се от години, – каза развълнуван Иван Герчев, -  не мога да преброя изборите, в които сме били заедно и винаги сме работили за една кауза: Разлог и нашата община да върви напред. Имах логични притеснения, но не и това, че баща ми е кметът Красимир Герчев, защото никой друг не е направил толкова много за община Разлог, колкото той.

За мен политиката не е непозната територия, но всички сме потърпевши от кризата и е време да тръгнем напред. Ако хората ми се доверят, ще работя за община Разлог, наравно с кмета, за Разложката котловина, за областта.

Излизам с китка здраве, мойта майка ми  подаде, но не е случайно. Това е добър знак, за да бъдем  здрави всички и да вървим към още една успешна мисия.“

Коментари към новината

Още новини от Политика