Община Разлог организира благотворително мотошествие под надслов „Крилете на доброто“

Община Разлог организира благотворително мотошествие под надслов  Крилете на доброто

Община Разлог организира благотворително мотошествие под надслов „Крилете на доброто“
На 5 октомври (събота) в Разлог, представители на Мото клубове в България ще направят шествие с добра кауза.
Събитието се организира от Община Разлог и е насочено към набирането на средства за фондация „Ан-Бо“ (в подкрепа работа в полза на децата със специални образователни потребности), чрез предоставяне възможността на жители и гости на град Разлог да се докоснат до адреналина и магията на впечатляващите машини.

Програмата стартира в 11:45 часа, когато ще се проведе инструктаж на участниците в шествието. Сборен пункт е паркингът на МБАЛ "Д-р Асен Велев" - град Разлог. В 12:00 часа е началото на мотошествието; (То ще премине по предварително определен маршрут по приложена схема, с полицейски ескорт). В диапазона от 12:20 до 12:30 часа е предвиден финалът на мотошествието, който ще се състои на централен площад "Преображение", град Разлог на обособена зона за паркинг. В 12:30 часа организаторите са придвидили фотосесия и обявяване на благотворителната кауза.

След мотошествието предстои откриване на церемония по връчване годишните награди на „Гозбата на България“, която също ще се състои на централен площад „Преображение“ в Разлог. Церемонията ще бъде придружена от празнична програма, която ще съчетае местен фолклор и обичаи, традиционни разложки гозби, приготвени от местни кулинари и изложение на местни био продукти.
Жителите и гостите на Разлог ще имат възможността да се докоснат до кулинарните ястия на Разложкия край.
Заповядайте да превърнем деня в едно незабравимо събитие, в което храната, мощните мотори и благотворителността ще се преплетат в името на доброто!

Всеки, който желае да се присъедини към събитието, трябва да се запознае предварително с правилата за участие и да попълни регистрационната форма:
https://forms.gle/Q4Y3BD3Ko6Ggf8uP9.

До участие се допускат водачи на МПС-та, с валидно свидетелство за управление (категория А, А1, А2 и АМ).
Всяко едно МПС следва да има регистрационни документи и да бъде в изправност.

Коментари към новината

Още новини от Общество