Кирил Добрев: Сбъднахме една мечта,всички леви хора да гласуват с една бюлетина!

снимки Пирин Нюз
снимки Пирин Нюз

Коалиция „БСП – Обединена левица“ регистрира  в Районната избирателна комисия в Благоевград листата си за участие в парламентарните избори на 27 октомври. Водач на обединените леви сили е Кирил Добрев,който всички посрещнаха с „добре дошъл“ в родния си край.

А той демонстрира хъс за битка и сериозна работа.  БСП-Обединена левица регистрира пълна листа от 22 -ма кандидати.

„Днес регистрираме пълна листа от 22-ма кандидати за народни представители на „БСП - Обединена левица“. Една мечта на всички леви хора в областта и страната успя да се сбъдне. На тези избори левият избирател ще може да избира всички нас, заедно, с един номер. Това е огромен успех в лицето на ръководството на партията и на всички леви хора. Имаме хора от Сатовча до Петрич, от Сандански до Благоевград. В листата ни има хора, които имат много авторитет и опит и много млади хора, които нямат този политически опит.

В личен план всяка една политическа задача, която съм получавал, съм я приемал много сериозно. А тази да водя в родния край е най-сериозната и отговорна задача, която съм имал. Ако не познавате мен, то сигурно познавате някой член на моето семейство. Смятам, че кръвта вода не става. Ако можеш да получиш политическа оценка, то най-силната може да получиш там, където тежиш най-много,емоциално каза Добрев пред медиите.

  Приоритетите ни са отправени към активното поколение в България, което ръководи процесите. То контролира и своите възрастни родители, които са пенсионери, и младите. Не може да бъдем на последно място в Благоевград по доходи при два университета и колеж. Не може да произвеждаме кадри, но да нямаме инвестиции,каза още Кирил Добрев. 

И допълни, че основната цел на  БСП е да има добър резултат и да се върне в челната тройка, за да формира политики. 

При регистрацията представителите на БСП и ГЕРБ се срещнаха и не се подминаха. Кирил Добрев поздрави любезно представителите на ГЕРБ.

Коментари към новината

Още новини от Политика