Андрей Цеков, водач на ПП-ДБ: Тези избори ще бъдат мерило за това доколко гражданите искат да живеят в една по-добра държава!

Андрей Цеков, водач на ПП-ДБ: Тези избори ще бъдат мерило за това доколко гражданите искат да живеят в една по-добра държава!

 ПП-ДБ очаквано регистрира пълна листа в РИК-Благоевград.Водач отново е Андрей Цеков, бивш регионален министър.В листата има лекари, учители, 6-има младежи, 7 дами.

6-има са представителите на Демократична България – коалиционните партньори на ПП.

В Благоевград цял ден циркулираха слухове, че до последно е имало проблеми в реденето на листата с коалицонните партньори. Цеков опроверга това и каза,че всичко е наред и не е имало скандали или спорове.

Ние сме в седми избори, което е ненормално. Ние сме на седми избори, защото голяма част от политическата класа иска да запази порочната система за овладяната държава, в която живеем повече от 20 г. За тези изборите редовните правителства са от реформаторските сили – ПП и ДБ. Никой друг не пое отговорност да направи стъпката за реформа на България към едно нормално управление, каза Цеков.

Тези избори ще бъдат мерило за това доколко гражданското ни общество има енергията да живее в една по-добра държава, каза още Цеков.

 Ние сме доказали, че можем да правим управление. Повечето от партиите са доказали, че могат да го рушат. Ние влизаме в изборите с надеждата, че каквото зависи от нас, ще го направим, за да се управлява в правилната посока,каза Цеков.

 Ето и пълната листа на ПП-ДБ:

  1. Андрей Цеков
  2. Радко Тумбев
  3. Димитрина Хаджиева-Недина
  4. Ваня Кромбоа
  5. Николай Куколев
  6. Мария Тенчева
  7. Теди Николов
  8. Сейди Абдишев
  9. Ивайло Димчев
  10. Димитър Парасков
  11. Дейвид Давидков
  12. Йорданка Бърдарска
  13. Мартин Петров
  14. Олег Сатиев
  15. Атанаска Ковачева
  16. Янко Христов
  17. Мария Тончева
  18. Николай Лалев
  19. Любомир Терзийски
  20. Методи Бисерков
  21. Маня Мартинш
  22. Марио Граченов

 

Коментари към новината

Още новини от Политика