Синът на пребитата Стефка Терзийска- Константинос Козас в листата на Доган в Благоевградско

Синът на пребитата Стефка Терзийска- Константинос Козас в листата на Доган в Благоевградско

  С любопитство се очакваше регистрацията на листата на хората на Доган в Пиринско, след като се разбра, че повечето кметове преминаха в лагера на Пеевски.

Днес Коалицията на Доган наречена „Алианс за права и свободи“ регистрира листа от 14 души. Тя е от млади хора, някои от които вообще не са се занимавали с политика.

Интерес предизвика появата в листата на Константинос Козас, син на пребитата бизнес дама Стефка Терзийска от Благоевград.  Тя посочи бившият и съпруг като поръчител на зверския побой, а синът и Козас организира шествие тогава в Благоевград срещу насилието над жени, в подкрепа на майка си.

Водач е настоящият депутат Ахмед Вранчев, е бил и  заместник-кмет на община Гърмен, бил е и председател на Общинския съвет в Гърмен.

В листата е и ексобластния управител Муса Палев,който се бе отказал от активната политика, но сега отново се включва.

„С тази млада и амбициозна листа даваме заявка за един добър резултат в Благоевградска област. Влизаме с положителна енергия в тази кампания, както сме работили винаги досега - близо до хората. Както каза вчера и нашият почетен председател д-р Ахмед Доган - да възстановим живата връзка с нашите избиратели“, заяви народният представител от ДПС, национален лидер на младежката организация, както и временно изпълняващ длъжността областен председател на ДПС в Благоевград - Ибраим Зайденов.

Хората от листата на Доган признаха,че хората се страхуват от ситуацията на разделение в ДПС.

„В тази кампания ще се преборим със страха, не е нормално хората да се страхуват за своите семейства, за бизнесите си. Това, което се случва в момента, не е нормално за демократична и правова държава”, коментира сиутацията водачът на листата Ахмед Вранчев.

Ето и пълния състав на листата: 

  1. Ахмед Вранчев
  2. Реджеп Черкез
  3. Вайде Вазова
  4. Муса Палев
  5. Рамиз Метушев
  6. Радостин Кълчков
  7. Нейлин Скребатска
  8. Цветелина Малинова
  9. Хамид Юсниев
  10. Константинос Козас
  11. Инес Балиева
  12. Янис Синанов
  13. Лютфи Хаджиалиш
  14. Рамзи Шикиров

 

Коментари към новината

Още новини от Политика