ГЕРБ-Благоевград откри кампанията си пред пълна зала "Яворов",над 500 активисти аплодираха Росен Желязков и Атанас Камбитов

ГЕРБ-Благоевград откри кампанията си пред пълна зала Яворов,над 500 активисти аплодираха Росен Желязков и Атанас Камбитов

„Знаем,че хората са уморени, за седми път отиваме на избори за последните 3 години, но трябва да проявим активност, защото България трябва да има правителство. Особено сега в тази сложна международна обстановка. Това заяви кандидатът за народен представител и бивш кмет на Благоевград Атанас Камбитов в препълнената зала Яворов тази вечер. Над 500 активисти и симпатизанти се събраха за откриването на кампанията на общинската структура на ГЕРБ-Благоевград. Дойдоха  всички изявени гербери, което сложи точка на слуховете, че били разединени. В залата бяха Росица Димитрова, Даниела Савеклиева, Бисер Михайлов и още и още емблематични имена за партията. Всички демонстрираха единство и готовност за поредната битка.

Росен Желязков, водач на листата на ГЕРБ-СДС също дойде и нахъса актива за победа.

Той посочи ,че основната цел на тези избори е да се сформира коалиционен кабинет, в който да влязат всички партийни лидери, а премиер да бъде лидера на победилата формация на изборите. Така е честно и всички да поемат отговорност пред гражданите.

Трябва сега да се преборим с апатията, трябва всички да разберат колко са важни тези избори.И аз ви благодаря от сърце за подкрепата през годините, когато ни чегъртаха  и искаха да ни унищожат, вашата подкрепа ни даде сили. Затова и сега трябва да постигне аргументиран резултат, за да имаме доводи и да преговаряме за коалиция,каза Росен Желязков.

„Всички ние искаме да се случат важни неща-а това са държавата да има стабилно правителство и Благоевград да се развива добре. Държавата се намира в тежка ситуация-икономическа и политическа криза, поредица от избори. По-добре да се мобилизираме и да имаме кабинет след тези избори, отколкото революция или нестабилност. Ние като партия даваме решения за всички искания на българите, които не са толкова сложни. Хората искат добро здравеопазване ,качествено образование и добри доходи. Затова трябва да убедим хората, че ние сме партията, която може да управлява, доказали сме го, каза в емоционалната си реч Атанас Камбитов. А залата го  аплодира.    Той открои важни за Благоевград приоритети-индустриална зона, парк Македония, депо, саниране, което според Камбитов може да се случи за 15 месеца управление.

Коментари към новината

Още новини от Политика