Vivacom 5G Pro и Vivacom Buds – съчетание от иновации и безупречно изживяване

Vivacom 5G Pro и Vivacom Buds – съчетание от иновации и безупречно изживяване

В свят, в който технологиите са неразделна част от ежедневието ни, качеството, а също и удобството не трябва да са компромис. Vivacom, телекомът, който от години е водещ в иновациите в сектора, отпразнува своята 15-годишнина и по този повод зарадва потребителите с лансирането на портфолио от собствени устройства. Устройства, които  преобразяват начина, по който всички общуваме и се наслаждаваме на любимата си музика. Две от тях са именно смартфонът Vivacom 5G Pro и безжичните слушалки Vivacom Buds.

Vivacom 5G Pro – всичко от което имате нужда, във вашия джоб

Новият Vivacom 5G Pro не е просто смартфон – той е израз на съвременния начин на живот, в който високите технологии срещат достъпността. Моделът е създаден изцяло, за да отговори на нуждите на всеки динамичен и взискателен потребител, който иска от мобилното си устройство да бъде практично и стилно.

Този смартфон впечатлява със 108 MP камера, създадена да улови всеки детайл – било то изгрев в планината или забавна снимка с приятели. За всички любители на мобилната фотография и социалните мрежи, това е идеалното решение – висока резолюция, както и изключителна яснота на изображенията. А за тези, които живеят за момента – 22.5 W бързо зареждане гарантира, че смартфонът ще бъде готов за действие винаги, когато имате нужда от него. Нека не забравяме и иновативната eSIM технология.

Новият потребителски интерфейс с добавен динамичен остров или още Live Island добавя интерактивност и забавление в навигацията на телефона. Тази функционалност не просто улеснява управлението на приложенията, но и превръща всеки досег с екрана в интуитивно преживяване.

И не на последно място, е невероятната му цена – от 5,98 лева на месец при 24-месечен договор. Vivacom 5G Pro е един от най-атрактивните избори на пазара, предоставящ топ характеристики и премиум усещане на една ръка разстояние.

Vivacom Buds – чуйте света, както никога досега

Всички знаем, че добрият смартфон се нуждае от перфектен партньор, а Vivacom Buds са точно това – безжични слушалки, специално създадени, за да доставят изключително аудио изживяване, независимо дали сте на работа, разходка или във фитнеса.

Безжичните слушалки на телекома не са просто аксесоар – те са допълнение към активния начин на живот. Благодарение на дългия си живот на батерията, Vivacom Buds осигуряват часове музика без прекъсване, което ги прави идеален избор за забързания ден. Независимо дали избирате да се потопите в ритъма на любимите си песни или търсите идеалния звук за бизнес разговорите – тези безжични слушалки ви предоставят кристална яснота и удобство. За меломаните и тези, които не искат да правят компромиси с качеството, Vivacom Buds се предлагат на цена от 1,98 лева на месец за същия план.

Бъдещето е достъпно

С лансирането на новите си устройства, Vivacom отново доказва, че вече не е нужно да правим компромис между цена и качество. Vivacom 5G Pro и Vivacom Buds са идеалното допълнение към новите Unlimited планове, които предлагат максимална свобода в най-голямата 5G[1] мрежа в България. Без значение дали сте на лов за перфектния кадър или търсите комфорт и функционалност, докато слушате любимите си песни, телекомът има идеалното предложение за вас.

 

[1] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Коментари към новината

Още новини от Бизнес