Д-р Лилия Божанова от Разлог с престижната награда Лекар на годината 2024 за Благоевградска област

Д-р Лилия Божанова от Разлог с престижната награда Лекар на годината 2024 за Благоевградска област

Районната колегия на Български лекарски съюз в Благоевград отличи на официална церемония с престижната награда „Лекар на годината“ 2024 за Благоевградска област педиатърката д-р Лилия Божанова от Разлог.

Номинацията на д-р Божанова бе единодушно одобрена от Управителния съвет на Български лекарски съюз в Благоевград, а наградата й бе връчена лично от председателя д-р Георги Георгиев, който поздрави педиатърката от Разлог за огромната всеотдайност в областта на детското здравеопазване.

Д-р Лилия Божанова е отдадена на своето призвание вече близо 50 години.

Цялата й кариера до момента е посветена на пациентите й в Разлог. Работила е като завеждащ детско поликлинично отделение,  а в момента работи като неонатолог към МБАЛ „Д-р Асен Велев“ и на кабинет. За вестник „Струма“ на церемонията по връчване на наградата „Лекар на годината“, д-р Божанова заяви: „Работя непрестанно! Работата ме държи!“
 Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев поздравява д-р Лилия Божанова за престижната награда, пожелава й здраве, благоденствие, нестихваща любов и всеотдайност към лекарската професия, посветена на децата!

Коментари към новината

Още новини от Общество