Уикендът на двойна скорост – без ограничения, само забавления

Уикендът на двойна скорост – без ограничения, само забавления

Всеки уикенд може да бъде още по-вълнуващ, когато имате възможността да използвате по-бърз интернет спрямо вашите нужди, където и да се намирате. Vivacom предлага нов начин да изживеете пълния потенциал на всеки уикенд с бустера Двойна скорост Уикендза новите Unlimited планове[1]. Бустерът предоставя безплатно удвояване на мобилната скорост на download – всяка събота и неделя.

С бустерите, които са част от новите Unlimited планове на Vivacom, получавате не само бързина, но също и комфорт винаги, когато имате нужда – в дните, в които се отпускате, гледате любимите си сериали или планирате да свършите нещо важно онлайн. И всичко това, само с помощта на няколко клика!

Време за почивка, време за скорост

Уикендите са времето, когато искаме да се насладим на малко повече свободно време – дали с чаша кафе и любим сериал, или със семейна кино вечер. Това са дните, когато всички сме у дома, ползваме едновременно различни устройства и се нуждаем от бърза и стабилна интернет връзка, за да поддържаме ритъма на забързаното си ежедневие. Vivacom разбира това и предлага решение, което прави уикендите двойно по-приятни.

Без значение дали сте абонати на плана Unlimited 20 или Unlimited 200, мобилният интернет ще удвои своята скорост и ще ви позволи да се наслаждавате на гладко и бързо онлайн преживяване. За абонатите на Unlimited 20, скоростта скача от 20 Mbps на 40 Mbps, а за Unlimited 200 – скоростта се увеличава от 200 Mbps на впечатляващите 400 Mbps. Така всеки уикенд се превръща във времето, когато интернетът е толкова бърз, колкото ви е небоходимо!

За кого е подходящ бустерът „Двойна скорост Уикенд“?

Този бустер е специално създаден за активните и динамични хора, които ценят бързите скорости и гъвкавостта на мобилния интернет. Представете си семейство, което избира да прекара съботата заедно, в стриймване на филми, музика или играейки онлайн игри. Или пък млад професионалист, който иска да работи от разстояние и трябва да сподели по-голям файл бързо и лесно. Независимо дали търсите забавление или работите, този бустер „Двойна скорост Уикенд“? ви осигурява връзката, от която имате нужда.

Лесно, достъпно, удобно

Активирането на „Двойна скорост Уикенд“ става много лесно и ще отнеме само няколко секунди. Трябва единствено да влезете в мобилното приложение MyVivacom и само с помощта на няколко клика да активирате бустера. Той е напълно безплатен за всички клиенти на новите Unlimited планове.

 

 

[1] Бустерът е валиден за планове Unlimited 20 и Unlimited 200 и в рамките на технологичните ограничения на използваната 5G/4G/3G/2G мрежа на Vivacom. Повече на vivacom.bg

 

Коментари към новината

Още новини от Бизнес