Абитуриенти в „Ян Бибиян“

Абитуриенти в  Ян Бибиян

С весел празник „Ян Бибиян” изпрати „KАЛИНКИТЕ”, които през есента ще прекрачат за първи път училищния праг. След четири години в детската градина децата от подготвителна група „Калинки” от Детска градина „Радост”, филиал "Ян Бибиян" с много радост, но и мъничко тъга казаха довиждане на своите учителки и любимата детска градина. Те рецитираха стихотворения за спомените, за детските лудории и за преживяванията им от първия ден в 1-ва група. Изпълниха песни и танци, с които показаха своите умения, придобити през годините.

Малките абитуриенти предадоха  знамето на Детска градина „Радост”  на последователите си от трета група. За финал децата от групите "Врабчета" и "Мечета" поздравиха бъдещите първокласници със специални танци. 

Директорът Теменужка Матова раздаде удостоверенията за завършване на предучилищната подготовка на децата и пожела безгрижно лято, незабравими дни и много успехи в училище. Пременени в тоги малчуганите благодариха на своите учителки Стоилкова и Кръстева за безграничната обич, умения и знания, с които са ги дарили. 

Коментари към новината

Още новини от Любопитно