БСП-Благоевград не губи надежда за местните избори

БСП-Благоевград не губи надежда за местните избори
БСП-Благоевград са доволни от резултата на изборите за европейски парламент. Те разпространиха и своя декларация, в която изразяват надежда и воля за победа  на местните избори. Ето какво казват в декларацията си червените активисти:

 

Ние, социалистите от Благоевград изказваме своята искрена благодарност към вас. Благодарим ви, че изразихте своята готовност за промяна.

Благодарим ви, че вашата подкрепа за Българската социалистическа партия в Благоевград расте с 1 500 гласа на изборите за Европейски парламент. В същото време опонентите ни от ПП ГЕРБ и техният „модел“ на управление и усвояване, на който незаконно изпълняващият длъжността кмет Атанас Камбитов е символ и лице, губят цели 2 000 гласа.

Скъпи съграждани, скъпи Благоевградчани, дистанцията между нас управляващите града е напълно преодолима. В обичания ни Благоевград започва процес на консолидация на гражданите, породена от желанието да се отхвърли позорното за славния ни край статукво.

Тази наложителна реформа бе подготвена, тя бе предзнаменувана на изминалите европейски избори, на които вие показахте червен картон на листата на статуквото с цели трима „благоевградчани“ в нея.  Ние, социалистите в Благоевград, ще работим това статуквото да бъде окончателно отхвърлено на есен.

Нека Благоевград победи статуквото! Имаме сили да го постигнем!

 

 

Общински съвет на БСП Благоевград

Коментари към новината

Още новини от Политика