Политическа война в Сандански, Яне Янев заяви : Самономинацията на Котев е ритуално политическо самоубийство !

Политическа война в Сандански, Яне Янев заяви : Самономинацията на Котев е ритуално политическо самоубийство !

Очаквано Кирил Котев не дочака решението на Етичната комисия и се самономинира в полупразна зала при липса на кворум и без да спази изискванията на изпълнителната комисия на ГЕРБ. Нещо повече, няколко часа преди събранието вече имаше медийни публикации, че Котев пак ще е кандидат на управляващата партия.

Членове на ГЕРБ са питали „Не е ли редно първо да се произнесе Етичната комисия и тогава да номинираме кмет?“, а отговорът на Котев бил: „Няма какво да чакаме, мачът в София е свирен в моя полза.“

Вместо да се извини на санданчани за лъжите, кражбите и глупостите, които сътвори и да се скрие в миша дупка, проваления Котев продължава да се заплита в собствените си лъжи.

Алчността и жаждата му за власт така са го отлепили от земята, че не знае къде се намира и не може да види къде е политическия му покровител Сашо Манолев, при когото ще отиде скоро и той.

На това събрание вече стана пределно ясно, че ГЕРБ-Сандански се е капсулирал до една шепа примати и ренегати. Нямаше ги истинските гербаджии, но за сметка на това плътно са наредени довчерашните лизачи на Тотев като кметовете на Ново Делчево, Дамяница и други „герои“, съдени за купуване на гласове и с прокурорски преписки за канабис и иманярство. Няма как този фарс да остане незабелязан. Абсурдно е модела Тотев – Котев да продължава да държи в зависимост родния ни град вече 16 години.

Скоро ще има развръзка, очакваме нашите съграждани освен в социалните мрежи да продължат активността си с конкретни ходове за освобождението на Сандански.

 

 

Пресцентър на РЗС

 

Коментари към новината

Още новини от Политика