Изненада, разочарован от ГЕРБ издигнат за кандидат за кмет на Благоевград от НФСБ

Изненада, разочарован от ГЕРБ издигнат за кандидат за кмет на Благоевград от НФСБ

Национален фронт за спасение на България издига  кандидатура на Росен Георгиев за кмет на Благоевград.  Георгиев е кмет на село Дъбрава. До скоро той бе един от най-активните членове на ГЕРБ.

Но напусна редиците на управляващата партия. Той изпадна в конфликтна ситуация с общинската управа на Благоевград и това го мотивира да излезе на местните избори.

Росен Георгиев благодари на НФСБ за номинацията. „Приемам я като голяма отговорност. Със съжаление, обаче трябва да отбележа, че градът, в който съм се родил и израснах – красивият Благоевград, младият Благоевград, перспективният Благоевград е доведен до режим на оцеляване. Затова категорично ще кажа: Благоевград има нужда от спасение“, посочи Росен Георгиев.

В навечерието на празника на Съединението Росен Георгиев се обърна с призив за обединение на хората в Благоевград. „Нека обединени спасим Благоевград от безпътицата, от надменността, от наглостта и от липсата на визия, демонстрирана от сегашното управление на общината“, призова Росен Георгиев.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика