Криминално проявен скочи от 3-етаж в Сандански заради ограничителна заповед

Криминално проявен скочи от 3-етаж в Сандански заради ограничителна заповед

Иван Терзийски – Веждата скочи от 3-ия етаж на кооперация в Сандански. Инцидентът стана на ул. „Първи май“ където се намира жилището на бившата му съпруга.

 Мъжът е транспортиран с линейка в санданската болница, има счупени ръце, но е без опасност за живота. Веждата е проникнал в апартамента , докато жената не била у дома. В един момент обаче тя се появила и той имал един изход да скочи през терасата. Причината е ,че той има издадена заповед да не доближава бившата си съпруга. Това стана след като тя е преживяла непрекъснат тормоз от негова страна, последния път я заплашил с пистолет,повредил колите на тъста си.

Иван Терзийски-Веждата е стар познайник на санданската полиция. Миналата година при арест Терзийски се държал агресивно в полицейското управление в Сандански, обиждал полицаи, обърнал бюро и изблъскал един от униформените.

При последвала проверка в две жилища, обитавани от него, са открити наркотици в 12 пакетчета с общо тегло около 200 грама, които при наркотеста са дали положителна проба на хероин.

Терзийски бе обвинен в три престъпления – увреждане на двата автомобила на неговия тъст, държане на наркотици с цел разпространение и едро хулиганство.

 

 

Коментари към новината

Още новини от Право и ред