Добрият пример! Най-успелият ученик пали елхата в Гоце Делчев, а не кмета

Добрият пример! Най-успелият ученик пали елхата в Гоце Делчев, а не кмета

 

В Гоце Делчев са намерили най-добрият начин да покажат на децата,че да си ученолюбив е модерно,важно и това те прави значим. Затова и общинарите избраха коледните светлини в града да се палят като награда от най-успелия и най-изявилия се през годината ученик. А празничната програма се прави от децата от центровете и училищата,които специално са се готвили за този трепетен момент за тях. Така не се стига до конфуза да излиза на сцената някой общинар, кмет или кметица и да ръси от трибуната клишета.

Така тази година коледните светлини в Гоце Делчев запали Иван Попов, ученик от ПМГ“Яне Сандански“. Той има изключителни постижения в областта на астрономията и прослави държавата с участията си на международни състезания.

Талантливият неврокопчанин Иван Попов стана трети на Международната олимпиада по астрономия, която се проведе  в Румъния. Бронзовият медал от тазгодишната олимпиада е втори за Иван Попов, след като през 2018г. стана втори в света на Международна олимпиада по астрономия в Шри Ланка.

Затова и пишем тези редове и препоръчваме на общинарите-правете като тях,копирането е разрешено!!!

Коментари към новината

Още новини от Общество