Послание на кмета на Банско Иван Кадев за новата година: Обединени ще постигнем всичко, сбъдвайте най-дръзките си мечти

Послание на кмета на Банско Иван Кадев за новата година: Обединени ще постигнем всичко, сбъдвайте най-дръзките си мечти

Новогодишното послание на кмета на Банско Иван Кадев бе за добра,мирна и здрава година. За година, която да сбъдне и най-смелите мечти.

Ето и цялото послание:

Уважаеми съграждани и приятели на Банско, нека да ни е честита 2020 година! Радвам се, че я посрещнахме заедно! Заедно бяхме и през 2019-а, дори и когато имахме различия помежду ни, защото ни свързват общият ни корен и традиции, защото имаме една цел - по-добър живот и по-добро утре в нашия град, в нашата община, в нашата България.
Зад гърба ни остана една година, изпълнена с много и различни предизвикателства. Година, през която на изпитание бяха подложени принципи и правила на общественото устройство и етични норми в човешките отношения. Но банскалии отново доказаха, че са хора с горд дух и изправен гръбнак. Показаха, че могат да са за пример на цяла България, когато трябва да се обединят и да заявят волята си за промяна. Така е било през вековете, така е днес и така ще бъде!
Изпращаме старата година с благодарност за уроците, които получихме. Те ни показаха, че няма непреодолими препятствия, когато с почтеност и усърдие се работи в името на бъдещето на Банско.
Изпълнени сме с надежда и вяра, че през новата година ще бъдем по-пълноценни за себе си, за семействата си и за обществото! Нека следващата година ни донесе благополучие и успехи, да ни даде нови сили за постигане на най-дръзките цели, да оправдае надеждите ни!
Желая Новата 2020 година да бъде ползотворна, изпълнена с възможности за всички! Вярвам, че обединени от благородните каузи, ще продължим да развиваме Банско и общината!
За много години!
Бъдете здрави, силни и уверени, че доброто предстои!
Да е мирна и благодатна Новата 2020 година!

Коментари към новината

Още новини от Общество