Корнелия Нинова махна пиарката си Бояна Бозаджиева

Корнелия Нинова махна пиарката си Бояна Бозаджиева

Лидерката на БСП Корнелия Нинова е освободила пиарката си Бояна Бозаджиева. За рокадата на „Позитано“ 20 става ясно от съобщение както на БСП, така и на самата Бозаджиева.

„Уважаеми колеги, уведомяваме ви, че от 31 януари, 2020г. е освободена Бояна Бозаджиева, медиен съветник на Корнелия Нинова. Връзките с медиите се осъществяват от Пресцентъра на НС на БСП“, информират социалистите.

„От днес не съм част от екипа на БСП и БСТВ. Благодаря ви за съвместната работа. Надявам се, че пътищата отново ще ме срещнат с повечето от вас. Моля да се обръщате към пресцентъра на НС на БСП“, сподели във Фейсбук досегашната медийна съветничка на Нинова.

Освен това тя бе и зам.-директор в партийната телевизия БСТВ, като отговаряше за подбора на кадрите там.

Официално не се съобщава причината за освобождаването ѝ. Бозаджиева се смята за човек на Кирил Добрев и явно слуховете за раздор между Нинова и мъжа, издигнал Бозаджиева в партията, се потвърждават.

След като стана ясно, че през април соцпартията ще избира лидер, се появи слух, че самият Добрев има амбиции за председателското място. Лидерът на БСП в Пловдив Георги Гергов, който е в конфликт с Нинова, вече издигна кандидатурата на Добрев за председател. Това е доста любопитно, тъй като досега се смяташе, че Добрев и Нинова са тандем.  сайта Трибуна

 

 

Коментари към новината

Още новини от Политика