Банско се презентира на Международно изложение за туризъм в Истанбул

Банско се презентира на Международно изложение за туризъм в Истанбул

Община Банско взе участие в 24-то Международно туристическо изложение за туризъм и пътувания Emitt– Истанбул, Турция, което се проведе от 30 януари до 02 февруари 2020 г. То е най-голямото за района на Източното Средиземноморие и е между 5-те най-престижни туристически изложения в света. В тазгодишното издание се включиха 1201 участници от 94 държави и беше посетено от над 58 хиляди души.
Още от първия ден, интересът на посетителите към щанда на Банско бе изключителното голям. Отново Ски-зона Банско бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града. Особен интерес предизвикаха рекламните материали с вграден QR код, който дава възможност на всеки да разгледа виртуално ски пистите в пълни детайли.
Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес - партньори, с които съвместно да бъде популяризиран града като целогодишен курорт. На срещите Банско беше презентиран като целогодишна дестинация с много атракции. Освен с приоритетния ски-туризъм, на туристическите агенти и туроператори бяха представени възможностите за природен, алтернативен и конгресен туризъм, както и MICE и СПА/Уелнес.

Коментари към новината

Още новини от