Благодарим на дарителите! Дарявате надежда за по-добро бъдещe

Благодарим на дарителите! Дарявате надежда за по-добро бъдещe

Мащабна кампания „За да ни има" реализира ТВ Дартс с подкрепата на всички медии в Благоевград. Кампанията цели събиране на средства, за закупуването на 10 броя животоспасяващи апарати за МБАЛ Благоевград, които са от изключителна важност в създалата се епидемична обстановка на COVID-19.

Днес от името на целия екип искаме да благодарим на многобройните дарители, които безвъзмездно се отзоваха на нашия апел. Първи в кампанията дариха Асим Адемов, инж. Росица Димитрова, Росен Узунов, Слави Стойчев, Георги Сандев, Боряна К. и още много фирми и частни лица. Тези жестове на съпричастност ни карат да вярваме, че човечността е още жива в нас и заедно можем да се справим с всяка трудност.

Подкрепата на всички тези хора ни накара да вярваме още по-силно в доброто и да продължаваме кампанията си с много по-голям хъс. Сумата, която трябва да се събере е 153 000 евро, а крайният срок е до края на месец април.

Броят на заболелите от COVID – 19 у нас продължава да расте. За последното денонощие те са 49, което прави общия им брой от началото на пандемията 1015 души.

Всеки ден броят на заболелите става все по-голям.

Обръщаме се към всички Вас, защото всяка сума, макар и минимална, всяко споделяне в социалните мрежи е подкрепа на тази голяма кампания и е крачка напред към достигане на целта.

Вярваме във Вас! Вярваме, че с общи усилия сумата ще бъде събрана и ще бъдат закупени 10 респираторни апарата за МБАЛ Благоевград.

Подкрепете кампанията ни в платформата на ХелпКарма: ЗА ДА НИ ИМА!

Повече информация за нашата инициатива можете да намерите на уеб сайта ни: zadaniima.com

Нека покажем, че заедно можем да се справим с всяко предизвикателство. Нека бъдем единни, за да ни има.

Коментари към новината

Още новини от Общество