Нека помогнем на семейство останало без дом след пожар!

Нека помогнем на семейство останало без дом след пожар!

Нека помогнем на това семейство!Всеки заслужава да живее нормално!❤️Дом след пожар

Семейство Граховски от Бобошево търси помощ, за да възстанови дома си след като изгоря при пожар на 24 май.  При пожар тогава изгоряха три съседни къщи, но най-тежко пострада тази на фамилия Граховски.

Хората сега молят:


Не предполагахме, че ще ви пишем с молба за помощ. Но живота е непредвидим и само за секунди може да се преобърне на 180 градуса.
Ние сме тези от новините, с пожара. Тези, които до вчера, най-прекрасния български празник имахме дом, но за по-малко от час всичко събрано и създавано с години, изгоря. На 24-ти май, деня на Българската просвета и култура и на славянската писменост ни сполетя бедствие. В съседен имот избухна газова бутилка и се разрази пожар, който се прехвърли в нашия двор. За минути всичко, което притежаваме се превърна в пепел.
Добрата новина е, че няма жертви. Лошата - че нямаме нищо. Изгоря къщата на семейство ни, на поколенията преди нас и ни остана само едно - спомена за нея. Знаем, че момента е труден за всеки, но всяка помощ и малко дарение ни приближава към това да възстановим дома си.

Бъдете здрави!
Сем. Граховски

Всеки, който желая да помогне:
UNICREDIT BULBANK
Титуляр: Бетина Ивайлова Граховска
IBAN: BG09UNCR70001524012789
BIC: UNCRBGSF

 

Коментари към новината

Още новини от Общество