Кратки новини от страната

Кратки новини от страната

Две момчета се удавиха в морето в Бургас

 

Две момчета се удавиха след скачане от моста в Бургас, съобщи БНТ. Вчера  около 14.15 часа 16-годишно момче изчезнало след скок от втория етаж на моста. Около 15.30 часа морето изхвърлило тялото на друго момче, на 13 години, което или се е удавило на плажа, или също е загубило живота си след скок от моста. По-късно водолази са открили тялото на изчезналия 16-годишен младеж. Според експерти в момента морето е с вълнение бал и половина, има мъртво вълнение и морето било много опасно.

 

Кола се запали на магистрала "Тракия"

 

Кола се е запалила на магистрала "Тракия" преди тунела "Траянови врата" в платното посока София, съобщи БНТ. Няма пострадали. Движението е спряно и районът е отцепен, защото горящият автомобил е с газова бутилка. Сигналът за инцидента е подаден към 12:55 часа.

 

Момиче е блъснато на пешеходна пътека във Враца

 

Неопитен шофьор е блъснал снощи на пешеходна пътека 14-годишно момиче във Враца, съобщи МВР. Инцидентът е станал малко преди 22 часа на оживената улица "Екзарх Йосиф". 18-годишният водач е блъснал и влачил поне 10 метра момичето. То е получило тежки наранявания - счупен таз и фрактура на лявото рамо. В болница е. По случая е образувано дознание.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество