Неделен хороскоп

Неделен хороскоп

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Имате нужда от специално внимание и грижа, но готови ли сте вие самите да се отнасяте къмвсяко нещо специално и с грижа. Дайте сисметка, че трябва да с двустранни процесите.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Сякаш встрани от нещата. Имате нужда от повече релакс и навлизане навътре в себе си. Намерете начин да подхраните душата си.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Може да се каже, че сте имали и по-успешни дни. Не изпадайте в мрачни настроения заради някои дребни несполуки. Днес не е подходящ момент да уреждате парични въпроси, възможни са измами.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Денят е най-вече за уреждане на лични проблеми. За някои от вас ще е изключително успешен в любовта, стига да проявите нужното внимание към любимия човек.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Трябва да проявите повече сериозност в контактите си с околните. Денят е изключително ползотворен за всички, които се занимават с изкуство. За да реализирате намеренията си ще трябва да потърсите помощ от приятели.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Денят е успешен, но едва ли ви очакват чак звездни мигове. Проявете по-голямо чувство за отговорнос. С парите, естествено, трябва да сте по-внимателни и да проявите пестеливост.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Знаете, че другите са ваше огледало, но по някаква причина все неискате да

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Все още сте силно зависими от постъпките и мненията на други хора. Колкото и да ви е неприятно ще трябва да направите някои компромиси.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Приятен и дори любовен ден. Просто се отпуснете и не се опитвайте да държите всичко под контрол, важно е и да релаксирате. Пък и нали знаете, че плановете ни най-много развеселяват Бог.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Денят е особено подходящ за трупане на информация, може би трябва да събирате лекции и учебници за изпити. Не се притеснявайте ще се намери кой да ви помогне и дори не е изключено да завъртите един флирт, между другото.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес бихте могли успешно да експлоатирате късмета си. Нищо чудно да ви направят неочаквано изгодно предложение или да ви изпратят командировка на много интересно място. Просто сте за завиждане.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
По-лежерен ден с акцент върху говоренето, а не върху правенето на нещата. Какво пък, има нужда и от добри теоретици.Все пак не прекалявайте със съсветите.

Коментари към новината

Още новини от Любопитно