Ученици от Банско казаха "не" на дрогата

Ученици от Банско казаха не на дрогата

„Живот в планината и със спорт – без дрога!!!”. Под това мото премина организираният от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Банско фотоконкурс по повод Световния ден за борба с наркотиците - 26 юни.

В конкурса взеха участие ученици от НУ „Св. Паисий Хилендарски”, СУ „Неофит Рилски", ПГЕЕ-Банско, ПЛТГ „Никола Вапцаров”-Банско, както и техни връстници от други градове.
Отличените получиха своите награди в Центъра за работа с деца от Костадин Атанасов - зам.-кмет на община Банско и председател на МКБППМН.

Наградените ученици във възрастова категория 1-4 клас са:
1-во място: Ангел Врачков от СУ „Неофит Рилски”;
2-ро място: Йоана Захова от СУ „Неофит Рилски”;
3-то място: Илия Ламбрев и Иван Спасев- и двамата от НУ „Св. Паисий Хилендарски.

Любен Ламбрев от СУ „Неофит Рилски” и Благовест Стоянов от ПГЕЕ-Банско спечелиха първите места в групите 5-7 клас и 8-12 клас. При най-големите ученици на второ място е Пламен Рашков от ПЛТГ „Никола Вапцаров” - Банско.
Спечелилите първо място получиха фотоапарат, тези на второ място - дигитална фоторамка, а тези на трето място - четец с карта памет.
Журито присъди и поощрителни награди за Владимир Ласков и Лазар Пицин, ученици от НУ „Св. Паисий Хилендарски”, както и поощрителна награда за най-малък участник - Мила Пицина.

Коментари към новината

Още новини от Общество