Хороскоп за деня

Хороскоп за деня

ОВЕН

В четвъртък ще се наложи да водите редица важни разговори. При едни те са семейни, за други – професионални, в службата ще имате подкрепата на колеги и приятели. Добри възможности за печалба, но внимавайте за измами. Енергично ще се справяте с притеснения и препятствия днес, в някои случаи се налага да приемете съветите на колега. В бизнеса – успешни преговори.

ТЕЛЕЦ

Притеснени сте финансово, но днес имате огромен късмет, който ще донесе материални придобивки, успешно професионално развитие, предложения или съобщения до вас от държавни организации и администрации. Някои отново трябва да преразгледат плановете си за най-близко бъдеще – имате пропуски, които по-късно ще ви затруднят.

БЛИЗНАЦИ

Притесняват ви изостанали домашни ангажименти, но и днес няма да ги разрешите. Обърнете се към бизнеса, денят ще е твърде успешен по отношение на преговори с партньори и изясняване на финансови въпроси. Днес категорично може да действате за повишаване на заплащането, успехът е постижим, ако бъдете неотстъпчиви в разговори с ръководството. Неочаквана вест.

РАК

В четвъртък ще сте заети с делови контакти – ако отстъпите в някои от исканията си, ще гарантирате пълния успех на останалите. Евентуални професионални трудности ще преодолеете, като потърсите подкрепа, ще я получите. Благоприятни възможности за финансови печалби за някои.

ЛЪВ

Ако днес провеждате преговори, проявете повече характер и неотстъпчивост – възможен е опит за измама. В бизнеса – повишени материални придобивки, шанс за печалба ще имат и пътуващите. Работещите с пари днес да бъдат по-внимателни при изработване на документи, има вероятност да се самоизмамите при броенето. Очертават се и запознанства от любовен характер.

ДЕВА

В четвъртък повечето от знака са притеснени от развитието на професионалните им дела, въпросите опират до намиране на средства за по-късна дейност и се налага да бъдете по-настоятелни. Имате възможности за успех, ще ви помогне упоритостта и чужда намеса, чрез която ще стигнете до положително разрешение. Напоследък ви липсва любовна близост, отделете нужното време.

ВЕЗНИ

Днес Везните са в подем и с повече настоятелност в деловите и лични ангажименти ще положат основата на бъдещи успехи. Анализирайте внимателно служебните ангажименти. Днес мнозина ще постигнат материален успех и значителни придобивки, други да очакват съобщения от финансов характер или предложения за извършване на дадена дейност с прилично възнаграждение.

СКОРПИОН

Успешен е четвъртък за сближаване и контакти с хора от обществени или административни инстанции. Някои ще разрешат важни материални домашни проблеми, не е изключена придобивка на недвижим имот. Бизнесмените могат да повишат броя на сделките си. Денят е подходящ за успешно начало на финансови придобивки.

СТРЕЛЕЦ

Успехите ви днес са свързани с професията, за повечето ще се открият нови възможности, водещи до нарастване на финансите. Проведени днес срещи и делови контакти ще доведат до поемане на допълнителни задължения или наемане на нова работа, което ще увеличи приходите ви и ще ви стабилизира финансово занапред. Част от Стрелците са обезпокоени от любовния си живот. Не получавате достатъчно, според вас, внимание. Потърсете причината у себе си.

КОЗИРОГ

Козирозите са в късметлийски период и днес ще имат възможност за материални придобивки. Някои са притеснени от делово пътуване, но ако предварително добре сте го планирали, нямате причина за безпокойство. Успехи ще имат и бизнесмените. При мнозина настъпват нови условия, които имат отношение към разширяване на дейността. Реализацията зависи от спецификата на работата, с която ще се заемете. Бъдете прецизни и покажете възможностите си. Ще се справите блестящо!

ВОДОЛЕЙ

Днес бъдете по-организирани относно контактите си, за да не ги пропуснете. Деловият ден може да ви донесе придобивки или разговори с началници за поемане на нови професионални ангажименти. Някои успешно ще се справят с имотни дела, но при операции, свързани с пари, внимавайте, възможно е да се заблудите. Случайна грешка е възможна и при контакти с администрации. Няма непоправими неща, това зависи и в този случай.

РИБИ

За да премине успешно денят ви, впрегнете здраво аналитичните си способности. Това ще ви се наложи в службата при работа с документи, при делови пътувания или финансови дейности. Характерни за мнозина са радостни финансови съобщения, придобивки или пътуване в чужбина. Домашни притеснения тровят деня на някои – помислете и действайте, можете да ги разрешите успешно. Заемете се с решаването на задачите, които отлагатe, денят “х” наближава и вие ще трябва да дадете отчет за свършеното.

 

Коментари към новината

Още новини от Любопитно