Тотомилионерът Румен Пеовски почина, парите не му донесоха щастие

Тотомилионерът Румен Пеовски почина, парите не му донесоха щастие

В реанимацията на благоевградската болница издъхна тотомилионерът Румен Пеовски от село Покровник. 59-годишният мъж сам си избра жестоката  смърт  като погълна селскостопанска отрова Б-58.  Реаниматорите два дни се бориха за живота му ,но не успяха да го спасят.

Историята на милионера е достойна за роман,защото парите не му донасят нито щастие, нито успех. Напротив, само за три години животът му се превръща в ад и непрекъснати проблеми. Жителите на село Покровник казват, че сам си е виновен, защото е стигнал до този край от лоши приятели и алкохол.

Румен Пеовски  бе безработен и зависим от алкохола, когато през април 2017 година печели с фиш за 1,20 лв. джакпота от 1,7 млн.лева. По това време той живееше сам с майка си на село, а жена му и двете деца бяха заминали на работа в чужбина.

Приятелят му от детинство претендира за половината печалба,заведе дело, но Пеовски го спечели. За съжаление той непрекъснато е пиел и из падал в тежи агресивни състояния, които го доведоха до психиатрия. В последните седмици е бил в депресия и тогава е посегнал на живота си.

Коментари към новината

Още новини от Общество