Трагедия в Сандански, майка закла двете си деца с кухненски нож

Трагедия в Сандански, майка закла двете си деца с кухненски нож

Ужасна трагедия се е разиграла в Сандански, майка е заклала двете си невръстни деца на 3 и 5 годинки, съобщи полицията. Инцидентът е станал в късния следобяд.

Майката е изпаднала в нервна криза след луд скандал със съпруга си, грабнала кухненски нож и заклала децата си. По този начин тя решила да му отмъсти.

Майката Кристина Дунчева е на 32 години, безработна, а бащата Георги е горски служител.   Младото семейство са били в развод от месеци и са имали огромни разправии за издръжката на децата. Съдели са се и вероятно последният скандал отново е бил за пари.

В момента районът и апартаментът, в което е извършено престъплението, са отцепени от полицията. Майката е арестувана, в момента се извършват разпити на всички роднини по тежкия инцидент.

 Жилището се намира срещу паркинга на хотел "Свети Никола" в центъра на курортния град. Всички в града са потресени от ужасното криминално деяние. Няма данни някой от родителите на децата да е имал психични проблеми.

По случая е образувано досъдебно производство, извършва се оглед на местопроизшествието и се изясняват обстоятелствата, довели до тежкото криминално престъпление, съобщиха от пресцентъа на ОД МВР-Благоевград.

Подобно престъпление стана през 2009 година в гърменското село Осиково, там бащата Манчо Панюков след скандал с жена си закла двете си деца на 5 и 8 годинки. А дома си подпали.

Коментари към новината

Още новини от Право и ред