Добрата новина! Козметичка дарява вежди на онкоболни жени

Добрата новина! Козметичка дарява вежди на онкоболни жени

Благоевградска козметичка дарява безплатно  процедуратa микроблейдинг на онкоболни жени, които са загубили изцяло или частично веждите си след химиотерапия.

Надежда Чаева  решила да направи това добро дело ,защото покрай коронавируса разбрала, че са останали назад болните от други болести. А да дари самочувствие и красота на жени, претърпели химиотерапия , превърнала в своя кауза. Една усмивка да видя по лицето на тези изстрадали жени за мен е най-безценното изживяване. Аз искам това да го правя през цялата година, а не само по празници, казва Надежда.

Обявила е инициативата във фейсбук и останала приятно изненадана, че започнали да и звънят хора , които искали да спонсорират нейната идея. Процедурата за веждите е скъпа, но усмивката на тези жени по лицата няма цена, казва Надежда. Първата и клиентка била с рак от осем години, преживяла няколко цикъла химиотерапии, окапала и косата и веждите. А сега има нови вежди и повече самочувствие. Няма нищо по-хубаво от това да направиш щастлив друг човек, казва козметичката.

Коментари към новината

Още новини от Общество