Борисов: Оставете на мира сина на президента, той е рядко готино момче,да не замесваме децата в политиката

Борисов: Оставете на мира сина на президента, той е рядко готино момче,да не замесваме децата в политиката

Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания. Има граници, които не трябва да се преминават. Днес за пореден път “пазителите на демокрацията” тормозят най-нагло децата ми. И то пред дома им. Нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз! Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони - не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите? Така ли разбират демокрацията? Това ли е върховенството на закона според тях? Въпреки цялата им злоба, ние ще бъдем толерантни. Ще отговаряме само с работа и изпълнени ангажименти. Така емоционално изригна днес премиерът Борисов по повод протест пред дома му в Банкя.

В този ред на мисли, заяви още:

"Познавам сина на президента Румен Радев - много ми е симпатичен. Рядко готино момче, симпатяга, красив и умен. На тази възраст всеки може да наруши нещо. И на възрастните им се случва да сгрешат с нещо. Със сигурност с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете го на мира. Не ви ли е срам да правите така с децата?", попита премиерът Борисов по време на инспекцията на пречиствателна станция в Ямбол.

Синът на държавния глава, който все още е непълнолетен, е попаднал в инцидент след купон в центъра на София въпреки противоепидемичните мерки.

Борисов заяви, че не му се коментира повече темата и призова политиците да запомнят този ден.

Коментира гневно и страданията на собствените му деца и внуци.

И пак каза:- „Децата ни реват у нас, внуците реват. Ще им пратя снимки и ще ги попитам - демократи ли сте вие? Върховенство на закона ли е това? Какво искате? Провокации ли искате?", добави гневно той.

Коментари към новината

Още новини от Политика