Снимки във фейсбук издадоха таен купон с ченгета,тече дисциплинарна проверка

Снимки във фейсбук издадоха  таен купон с ченгета,тече дисциплинарна проверка

Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе разпоредена незабавна проверка на сигнал за участието на полицаи в купон,в заведение край Сандански.

На горски служител му се родило дете и той помолил приятел да отвори заведението си ,което се намира в местността Попина лъка над Сандански, на закътано място. Купонът трябвало да бъде таен и дискретен. Присъствали и четирима полицаи, но един от тях не се сдържал,  снимал се и публикувал кадрите  във фейсбук, за да се изфука. Така купонът бил разкрит и  докладван на началниците на полицията.

По първоначални данни от кадри, разпространени в социалните мрежи, става видно, че е организирано и проведено събиране в нарушение на противоепидемичните мерки, на което са присъствали и служители на ОДМВР-Благоевград. За случая е уведомен директорът на РЗИ-Благоевград.

Допълнителна информация за констатациите и резултатите от проверката ще бъде предоставена след приключването й, обявиха официално от благоевградската дирекция на вътрешните работи.

 

Коментари към новината

Още новини от Право и ред