Единственият Индустриален парк в региона ще се прави край Симитли

Единственият  Индустриален парк в региона  ще се прави край Симитли

Съвсем скоро предстои разкриването на десетки, дори стотици нови работни места за хората от Симитли, но и от съседните ни общини,съобщи депутатът Стефан Апостолов.. Това стана възможно, след като Правителството даде съгласие за апортирането на имот от 153 дка– частна държавна собственост, в капитала на „Национална компания индустриални зони” ЕАД, град София. Той се намира на територията на град Симитли, в местността „Горна Драчевица” (става дума за района на бившите погреби).

Всичко това ще даде възможност на „Национална компания индустриални зони” ЕАД да започне изграждането на Индустриален парк в град Симитли, което от своя страна ще позволи в нашето населено място да бъдат построени нови предприятия, фабрики и заводи, което пък ще доведе до разкриването на много нови работни места.

Дебело искам да подчертая, че това е единствената нова Индустриална зона, която предстои да бъде изградена в нашата област от „Национална компания индустриални зони” ЕАД.

Радостен съм да Ви споделя тази новина, особено след като вече сме провели предварителни разговори с потенциални инвеститори, които са готови и искат да инвестират, и да развиват своя бизнес в Симитли!,коментира добрата новина Апостолов.

Всички потенциални инвеститори, които искат да откриват свои производства , първо се свързват с „Национална компания индустриални зони” ЕАД, която от своя страна им предлага най-подходящите места за бизнеса, който искат да развиват, така че със сигурност тепърва ще има и още много хора, които ще искат и на които ще бъде предложено да инвестират в Симитли, разказа още за индустриалната зона депутатът от ГЕРБ.

 

Коментари към новината

Още новини от Бизнес