ГЕРБ и Партията на Слави с инфантилна акция "Мартеници"

ГЕРБ и Партията на Слави  с инфантилна акция Мартеници

Предизборната кампания за ГЕРБ и Партията на Слави в Благоевград стартира с инфантилна акция по раздаване на мартеници. Въоръженици със стотици мартеници активсти днес пресрещаха хора навсякъде по града. Раздаваха ги с широки усмивки, като че ли раздават нафора.

Народът едва ли има нужда от тази глупава, смешна и инфантилна кампания. Хората очакват да чуят добри думи за по-добро бъдеще, идеи, програми, активистите да се състезават по акъл, а не по раздаване на забележете безплатни мартеници. Явно партиите мислят ,че народа е много евтин и веднага ще почне да им симпатизира срещу ...мартениците. Пък отгоре на всичко ги белязали със символа на партиите. Явно така трябва да се ухажва електората.

Съветниците на партиите им явно мислят еднакво, след като правят еднакви кампании и то зле измислени. Нищо оригинално.  През годините бяха раздавани бонбони, кибритчета, гривни и всякакви други дрънкулки пак щамповани с името на партията. Голямо харчене на пари е  паднало за глупости. 

И още ,днес по улиците се търкаляха поздравителни картички за 3 март от партията на Слави. Явно някои гражданите не са оценили жеста и са хвърляли картичките на земята.

Смешна работа, кампанията стартира с дивотии,дано нататък чуем и видим нещо смислено, достойно за кандидат управници.

Коментари към новината

Още новини от Политика