Адвокат Илко Стоянов повежда Партията на Слави в битка за парламента

Адвокат Илко Стоянов повежда Партията на Слави в битка за парламента

Лидерът на ПП „Има такъв народ” в Благоевградска област –адвокат Илко Стоянов е водач на листата в Пиринско. Партията на Слави се регистрира днес като в нея има доста млади хора.

„В листата ни има много образовани, възпитани и грамотни хора, които имат желанието, волята и енергията да променят радикално средата, в която живеем”, коментира Илко Стоянов.

Втори в нея е благоевградският юрист Георги Попов, трети е Христо Гушков от Сандански – стоматолог и специалист по черепно-лицева хирургия, четвърта е Анита Коцелова от Петрич – експерт, а пети е Янко Богоев от Благоевград, който от години живее в Нидерландия, където е мениджър в частния сектор.

Шеста е Гълъбица Спахиева-Мачкова от Гоце Делчев, тя е стоматолог, след нея е Мария Чобанова, осми е Атанас Дафинов, който е живял в САЩ, девети е Станислав Богдански, а десета е Димитрина Николова от Струмяни.

Единадесети в листата е Фикрет Гегов от Хъаджидимово, който от години се бори за по-добри условия на живот в смесените региони, след него са благоевградчаните Марина Харизанова и Красимир Алексиев и счетоводителят от Гърмен Пламен Качаков. На последното петнадесето място е професор Иванка Асенова, която преподава в ЮЗУ-Благоевград.    

 

 

Коментари към новината

Още новини от Политика