Димитър Делчев е водач на листата на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ в Благоевград

Димитър Делчев е водач на листата на коалицията  Изправи се! Мутри вън!  в Благоевград

Димитър Делчев от „Движение България на гражданите“ е водач на листата на  коалиция „Изправи се! Мутри вън!“. Днес той регистрира листата с кандидати за народни представители за Благоевградска област.

 "Смятам, че листата на "Изправи се! Мутри вън!" е истинската  алтернатива на статуквото. Листа, преимуществено от граждани, хора с тежест в обществото. Имаме учителка, спортист, финансисти, двама лекари. Балансът ни е  добър".

Второто място в листата заема бившият общински съветник и бивш областен управител на Благоевград Валери Смиленов.  Трети е стоматолога  д-р Вангел Арабаджиев.

 На четвърто място е д-р Мария Радойкова от Гоце Делчев. Петото място заема Илиян Ушев от Петрич. Кирил Атанасов е на шесто място. 

На въпрос на Пирин Нюз те ли представляват истинската алтернатива, Делчев каза:

е бяхме на всички протести и казахме,че корупционния модел на ГЕРБ и ДПС трябва да бъде унищожен, за да може България да стане развиваща се държава.Ние ще донесем промяната,ако влезем в парламента, каза още Делчев.Ние не си присвояваме протестите, ние сме тези, които се ангажираме да изгоним мутрите вън от парламента.

Сред основните ни  приоритети са подкрепата на малките и средни предприятия, които са останали без нужната подкрепа в КОВИД-епидемията, на второ място – повишаване на доходите, също съдебна реформа и запазване чистотата на българската природа,каза още Делчев.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика