Две ученички се напиха, вдигнаха на крак полиция и линейки

Две ученички се напиха, вдигнаха на крак полиция и линейки

Две ученички се спретнаха купон вкъщи посред бял ден, който за тях завърши в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Девойките, на 12 и 13 години, със сигурност са употребили голямо количество алкохол. Не се знае обаче дали са се черпили, докато са имали онлайн обучение, или просто са решили да се повеселят преди училище. Сигналът на телефон 112 е подаден днес в 12,20 часа, уточниха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград. Двете момичета колабирали и се наложило транспортирането им в Спешно-приемно отделение.

„Лекарите са направили необходимото, след няколко промивки едното дете е освободено да се прибере в дома си. Другото момиче е настанено за лечение в частната болница „Пулс” и нямам информация какво е състоянието му”, каза директорът на МБАЛ-Благоевград – д-р Огнян Митев.

Помощ е потърсила майката на едната ученичка, след като не е успяла да я събуди. Полицаите от Второ РУ-Благоевград работят по случая. Не съм уведомен за случая, тъй като инцидентът не се е случил в училище, лаконичен бе шефът на Регионалното управление на образованието - Ивайло Златанов.

Коментари към новината

Още новини от Общество