Експертите на ПП"Има такъв народ" се срещнаха с благоевградчани и представиха смела програма за промяна

Експертите на ППИма такъв народ се срещнаха с благоевградчани и представиха смела програма за промяна

Водачът на листата на „Има такъв народ“ в Пиринско адвокат Илко Стоянов доведе в Благоевград експерти в различни области на партията. Те представиха пред граждани и активисти акценти от управленската програма.Срещата се състоя в зала 22 септември и се предаваше на живо в страницата на партията, за да може посланията да стигнат до повече хора.

Представени бяха решения , а не пожелания в различни области – външна политика, земеделие, икономика, образование и други сфери на обществения живот.

Специалистите не само разкриха детайли от програмата на ПП „Има такъв народ”, но и проведоха интересна дискусия с присъстващите благоевградчани, които проявиха сериозен интерес към приоритетите на партията на Слави Трифонов.

Публиката бе активна и смело питаше за всичко,което я интересува и вълнува.

„ Нито една друга партия не е представила своята програма за управление, с конкретните стъпки и решения  в Благоевградска област. Само се ходи по района и се говори, но програма не сме чули, коментираха от ПП „Има такъв народ”.

Експертите разсеяха съмненията и приказките,че партията на Слави нямала програма и не знаела какво ще прави в парламента.

Напротив-всички приоритети са свързани с подобряване животът  на българите.

В листата на партията в региона има млади хора, но с изключително интересни биографии, учили в чужбина, работещи в престижни международни фирми и компании. Хора, които не са си омърсили името  и желаещи да работят за добруването на българите.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика