Важен проект за община Симитли! Днес стартира рехабилитацията на пътя до Брежани

Важен проект за община Симитли! Днес стартира рехабилитацията на пътя до Брежани

Днес кандидатът за народен представител Стефан Апостолов  заедно с кмета на Община Симитли Апостол Апостолов и с кметовете на селата Полето, Брежани и Черниче - Иван Манчев, Благой Стефанов и Георги Стефанов направиха първа копка , с която се слага началото на строително - ремонтните дейности по проект за рехабилитация и реконструкция на Републикански път IIІ-1007. Това е отсечката от главния път до Брежани, тя е дълга малко над 6 км. и хората я очакваха от години.

По проекта ще се извърши основен  ремонт на асфалтовата настилка, изграждането на три ограничителя на скоростта или така наречените "легнали полицаи", ще бъдат изградени изцяло нови тротоари, ще се извърши и облагородяване на района!

За мен този проект е особено важен, защото след разговори с ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура", успях да ги убедя, че този пътен участък трябва да бъде ремонтиран, защото само така ще гарантираме безопасност и на шофьорите, и на хората, които живеят в района, каза при сатрта на първата копка Стефан Апостолов, кандидат за депутат от ГЕРБ.

„За много хора това е просто един ремонт на път, но за мен, а и за хората от селата, през които пътния участък преминава, това е поредният ангажимент, поредното обещание, което съм дал и изпълнил, каза още Апостолов.

Ако сте доволни от моята работа и от всичко, което свърших до сега, на 4 април излезте и ме подкрепете като гласувате с номер 28 за ПП ГЕРБ, след което отбележете номер 122, призова младият кандидат.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика