Нова Street фитнес площадка заработи в Симитли

Нова Street фитнес площадка заработи в Симитли
С радост мога да Ви съобщя, че площадката за Street фитнес, която започнахме да изграждаме в средата на този месец, вече е готова,възкликна Стефан Апостолов, кандидат за депутат от ГЕРБ.
Радостно е, че съоръженията се радват на огромен интерес от страна на жителите на Община Симитли, особено в настоящия момент, когато заради пандемията от COVID - 19, фитнес залите са затворени.
Постарахме се да завършим площадката максимално бързо, за да може да осигурим възможност за спорт на всички, тъй като осъзнаваме, че все пак спортът е здраве!
Площадка за Street фитнес в близост до Минералната баня е изградена със средствата в размер на 34 хил. лв., осигурени по Наредба № 4 на Министерството на младежта и спорта. Съоръжението, за чието изграждане съдействах и аз, отговаря на всички стандарти и европейски изисквания за подобен вид площадки за спорт!
Приятели, навлизаме в последната седмица от една много различна предизборна кампания! Напомням Ви, че ако сте доволни от моята работа, може да ме подкрепите на 4 април като гласувате с #№28, преференция #122,призова Апостолов.

 

Коментари към новината

Още новини от Любопитно