Зам.кметицата Павлова изкара уволнението и политическа репресия

Зам.кметицата Павлова изкара уволнението и политическа репресия
 
Днес бе уволнена зам.кметицата по културата на община Благоевград Василиса Павлова. За една година и половина тя успя да съсипе нервите на  културните дейци в града и през усмивка да обяснява как тя вижда живота различно от тях. Така или иначе културата в града замря, не само заради пандемията, градът прилича на болна булка-оръфан, мърляв,неугледен.
Традицията за красива украса на градското пространство по различни празнични поводи потъна и се удави в кич. А най-голямото постижение на общината-зеленото куче през ХЕИ изсъхна и грозно виси като символ на местната култура.
 
Уволнената Павлова коментира събитията около нейната особа  в личния и профил във фейсбук,където десетките и приятели я успокоиха , дадоха надежда за друг добро поприще. А лично генерал Атанасов и каза- Горе главата!
 
А ето и думите и за сбогом: 
 
СКЪПИ МОИ ПРИЯТЕЛИ,
Обръщам се към Вас, не със „СБОГОМ“, а с „ДОВИЖДАНЕ“!
Днес бях освободена от длъжността, зам. кмет по култура и хуманитарни дейности в община Благоевград, и за пореден път осъзнах, че за съжаление в живота всичко е политика…
За мен е много важно човек да оцени, каквото и да му струва това, какво е да си свободен, независим, търсещ, непримирим, отстояващ позиции, защитаващ хора и каузи. Защото само така мога да се погледна в огледалото и да Ви гледам в очите.
Винаги съм го правила не по задължение, а със сърце и резултатът го виждах в греещите Ви очи и усмивките, с които ме посрещахте…
Не съжалявам за нищо, научих много от това което работих и се надявам от тук нататък да бъда полезна с това което мога и знам.
Всеки един от Вас е оставил частица от себе си в сърцето ми и там ще си остане до края!
И както се казва.. когато се затваря една врата във Вселената, се отварят други...
Благодаря Ви, за доверието и подкрепата!
*
И както казва Мечо Пух:
Мрачен ден? …Значи е време да се посмееш с приятели!
 
 

Коментари към новината

Още новини от Общество